Hopp til innhold

Webinar for konsertarrangører

Kulturrådet inviterer til et åpent seminar for konsertarrangører. Vi inviterer spesielt konsertarrangører som ikke har søkt Kulturrådet tidligere.

22. oktober 2021 kl. 10:00 - 11:30

Legg arrangementet i min kalender

Webinar

Ønsker nye søkere

Kulturrådet vil gjerne få flere søknader fra dem som vanligvis ikke søker ordningen for konsertarrangører. Vi ønsker å gi flere mulighet til å arrangere konserter som man brenner for. Vårt mål er at Kulturrådet skal være med å bygge opp og støtte et større mangfold av konsertarrangører i Norge.

Vi inviterer spesielt konsertarrangører som ikke har søkt Kulturrådet tidligere. Webinaret skal være en døråpner for nye søkere. Vi ønsker å gjøre det lettere å se muligheter for deg som arrangerer konserter og trenger støtte fra Kulturrådet.

Følgende arrangører oppfordres spesielt til å søke:

  • Søkere som faller innenfor mangfoldsdefinisjonen til Kulturrådet*
  • Unge arrangører, søkere som programmerer unge artister og søkere som har fokus på unge publikumsgrupper
  • Arrangører for sjangere og musikalske uttrykk som vanligvis ikke søker ordningen

For mer informasjon se Kulturrådets side om mangfold

Åpent for alle

Webinaret er selvfølgelig åpent for alle som ønsker søkerveiledning om ordningen arrangørstøtte musikk. Vi vil informere om Kulturrådets oppdrag som nasjonal koordinator for økt mangfold, inkludering og deltakelse i kultursektoren, noe som er relevant for alle søkere til ordningene i Kulturrådet. Veiledningen vil uansett være relevant for mange, også for deg som har søkt og/eller mottatt støtte fra Kulturrådet.

Målgruppen er konsertarrangører i Norge med et offentlig konserttilbud. Privatpersoner, private institusjoner, offentlige institusjoner og andre virksomheter kan søke. Søkere kan ha ulike organisasjonsformer.

Meld deg på det åpne webinaret her.

Lenke til webinaret blir sendt ut dagen før per e-post.

Program

  • Hva er arrangørordningen og hvem er den til for? Vi ønsker at flere søker ordningen! Ved Fagutvalget for arrangør- og festivalstøtte
  • Hva kan de enkelte organisasjonene hjelpe deg med når du søker? Ved Tone Østerdal, Norske konsertarrangører og Trond Moe-Larsen, MØST
  • Vi ønsker et mangfold! Ved Monica Ifejilika mangfoldskoordinator i Kulturrådet
  • Hva kan administrasjonen i Kulturrådet hjelpe deg med når du søker? Ved Vidar Bråthen og Hanne Rekdal, Fagadministrasjonen i Kulturrådet
  • Spørsmål og svar

For at webinaret skal bli så bra som mulig, er det fint hvis du sender inn spørsmål på forhånd. Dette hjelper oss forberede på hva vi skal fokusere på når vi veileder, sånn at du får svar på det du lurer på. Du kan selvfølgelig også stille spørsmål underveis. Etter at webinaret er over kan du ta kontakt for mer veiledning hvis du ønsker det. 

Spørsmål kan sendes inn i forkant av møtet til hanne.rekdal@kulturradet.no.

Vel møtt!

Hva kan fagadministrasjonen hjelpe deg med?

Hanne Rekdal fra fagadminstrasjonen presenterer hva fagadminstrasjonen kan hjelpe deg med når du skal søke:

Last ned presentasjonen her

Hele opptaket fra webinar for konsertarrangører 22. oktober 2021: